1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kütahya’da Eski Eş Dehşet Saçtı!
Kütahya’da Eski Eş Dehşet Saçtı!

Kütahya’da Eski Eş Dehşet Saçtı!

Kütahya’da boşandığı eski eşinin başına taşla vurup silahla yaralayan saldırgan erkek arkadaşı olduğunu iddia ettiği kişiyi de vurarak öldürdü.

A+A-

Süleyman D, eski eşi Meryem Ç’nin Fatih Mahallesi’ndeki evine konuşmak için gidiyor. İkili bir süre sonra tartışmaya başlıyor. Süleyman D. eski karısının başına ilk önce silahla vuruyor daha sonra Meryem Ç’yi pompalı tüfekle vurarak yaralayan Süleyman D, eski karısının öldüğünü düşünerek olay yerinden kaçıyor.

Zanlı buradan Paşam Sultan Mahallesi’ndeki bir ekmek fırınına yöneliyor.Burada eski eşinin erkek arkadaşı olduğunu düşündüğüve birçok defa tehdit ettiği Fatih Göre’yeaynı silahla ateş ederek olay yerinden uzaklaşıyor. Saldırıyı gerçekleştiren Süleyman D. Olaydan bir süre sonra sosyal medya üzerinden de olay ile ilgili bir paylaşım yaptığı görülüyor.

İki Aile Arasında Husumet Vardı

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildiği bilgisi alındı.Yapılan ilk müdahalede olay esnasında öldüğü belirlenen Fatih Göre’nin cesedi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldüğü ifade ediliyor.

Yaralanan Meryem Ç. de aynı hastanede tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtiliyor. Olay sonrasında kaçan Süleyman D.’nin ise yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. Olay esnasında yaralanan Meryem Ç. ise eski koçanının iddia ettiği gibi ölen Fatih Göre ile aralarında bir şey olmadığını sadece boşanma davasında kendisi lehine şahitlik ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.