1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Banker Bilo Filmi Gerçek Oldu!
Banker Bilo Filmi Gerçek Oldu!

Banker Bilo Filmi Gerçek Oldu!

Şener Şen’in oynadığı ‘’Banker Bilo’’ filmi Avrupa’ya gitmek isteyen 6 mültecinin insan kaçakçıları tarafından Tekirdağ’ın Muratlı ilçesine bırakılması ile gerçek oldu.

A+A-

Bu trajik komik olay, Tekirdağ’ın Muratlı ilçesine bağlı Hanoğlu Mahallesi'nde meydana geliyor. Yaşanan bu trajik komik olay ile ilgili alınan bilgilere göre; Hanoğlu Mahallesi'nde vatandaşların ilçede yabancı kişilerin olduğuna yönelik ihbarları sonucu mahalleye gelen jandarma ekipleri, burada yurda yasa dışı yollarla ülkemize giren Pakistan uyruklu 6 kişilik göçmen şahsın olduğu tespit ediliyor. İlçede yaya olarak ilerleyen grubu durdurarak yakalayan jandarma ekipleri, kimlik tespitleri için 6 Pakistan vatandaşını karakola götürdüler.

Kendilerini Avrupa’da Sandılar

Kimlik tespitleri tamamlandıktan sonraPakistanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kayı'daki İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildikleri belirtiliyor. Pakistanlı mülteciler olay esnasında uzun bir süre kendilerini Avrupa’nın bir ülkesinde sandıkları ve dertlerini yarım yamalak İngilizceleri ile anlatmaya çalıştıkları belirtiliyor.Pakistanlı 6 mültecininbölgeye kimler tarafından bırakıldıkları ise araştırılmaya devam ediliyor. Özellikle bölgedeki MOBESE ve güvenlik kameraları görüntüleri incelendiği belirtiliyor.

Mültecilerin işlemlerinin tamamlanması ile birlikte sınır dışı edilmesi bekleniyor.Diğer taraftan, mültecilerin Tekirdağ’ın Muratlı ilçesine bırakılmasının, ‘’Banker Bilo’’ filminde Şener Şen'in en tanınmış karakterlerinden olan ‘’SahtekarMaho'’ karakterinin kendi hemşerilerini Almanya götürmek vaadiyle kandırarak İstanbul'a götürdüğü sahneyi akıllara getiriyor. Son dönemde yasa dışı insan kaçakçıları yakalanacakları düşündüklerinde mültecileri farklı yerlerde bırakıp kaçtıkları sıklıkla görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.