1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ersun Yanal İçin Tek Şart Şampiyonluk
Ersun Yanal İçin Tek Şart Şampiyonluk

Ersun Yanal İçin Tek Şart Şampiyonluk

Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ersun Yanal ile sözleşme yenilemek için tek şart olarak şampiyonluk olarak belirlendi.

A+A-

Geçen sene yaşanan büyük hayal kırıklığı sonrasında takımın çok büyük bir bölümünü değiştiren ve sezona oldukça iyi başlayan Fenerbahçe için tek başarı kriteri şampiyonluk olarak görülüyor. Bu durumunda teknik direktör Ersun Yanal için de aynen geçerli olduğu belirtiliyor.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ersun Yanal ile sözleşme yenilenmesi için en önemli kriter olarak şampiyonluk olacağı ön görülüyor. Eğer Ersun Yanal sezon sonu şampiyon olunamaz ise yeni sezonda Fenerbahçe’nin başında olmayacak. Ersun Yanal’ın bunun farkında olduğu ve tüm planlarını bunun üzerine yaptığı belirtiliyor. Yine de deneyimli teknik adamın bu konuda yönetime biraz sitemkar olduğu belirtiliyor.

Yönetimde Çatlak Sesler Var

Ersun Yanal konusunda yönetim içerisinde bazı çatlak sesler çıkıyor. Bunun en önemli nedeni ise deneyimli teknik direktörün kariyeri boyunca ilk 10 hafta sonrasında takımlarının sert düşüş göstermesi olarak gösteriliyor. Bu durum Fenerbahçe takımında da görülmeye başlandığı belirtiliyor.

Son haftalarda futbol anlamında ilk haftaları mumla arayan Fenerbahçe’de böyle bir düşüşün yaşanmaması için yoğun önlemlerin alındığı belirtiliyor. Fenerbahçe şampiyonluk yolundaki rakiplerine göre ilk 10 hafta çok daha iyi istatistikler yakalamasına rağmen farkın sadece 1 olması taraftarlarında gelecek adına endişelenmelerine yol açıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.