1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Cem Yılmaz Filmini Başarılı Buluyor!
Cem Yılmaz Filmini Başarılı Buluyor!

Cem Yılmaz Filmini Başarılı Buluyor!

‘’Kara Komikler’’ film projesinin gişede sadece 700 bin seyirci sayısına ulaşmasına rağmen Cem Yılmaz her 2 filminde oldukça başarılı olduğunu söyledi.

A+A-

Türk sinemasının son dönemde tekrar atağa geçtiği şu günlerde gişenin kaybedeni olarak Cem Yılmaz’ın 2 adet filmi aynı anda vizyona soktuğu ‘’Kara Komikler’’ film projesi ön plana çıkıyor. Filmin hem oyuncu kadrosu hem de bütçesi anlamda oldukça yüksek seviyede olmasına rağmen sosyal medyada yer alan karalama kampanyalarının da etkisi ile filmi sinemada sadece 695 bin kişi izlerken filmin toplam hasılatının 13 milyon TL seviyesinde kaldığı görülüyor. Filmin sinema payı ve vergiler gibi maliyetler çıkarıldığında zarar ettiği ifade ediliyor. 

Bu anlamda Cem Yılmaz’ın en az 4 milyon gişe yapmasının beklediği filmin 1 milyon sınırını aşamamasına rağmen verdiği röportajda filme gelen eleştirilerden oldukça memnun olduğunu ve filmi başarılı bulduğunu açıkladı.

Kara Komikler Projesinin Devamı Gelecek

Magazin cephesinde ‘’Kara Komikler’’ film projesinin yeterli başarıyı gösteremediği için Cem Yılmaz’ın proje kapsamında diğer 2 filmi vizyona sokmayacağı iddiaları ortalıkta dolaşıyordu. Cem Yılmaz bu iddiaları kesinlikle reddederek diğer 2 filminde planlanan tarihte vizyonda olacağını açıkladı.

Cem Yılmaz’ın bu kez sosyal medya üzerinden çok daha ılımlı bir tanıtım faaliyeti gerçekleştireceği ifade ediliyor. Birçok film eleştirmeni ise Cem Yılmaz’ın filmlerine büyük haksızlık yapıldığı ve insanların dedikodulardan etkilenmesi nedeniyle filmin hak ettiği izlenme sayısına ulaşamadığını ifade ediyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.