1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Yıldız Kenter Hastaneye Kaldırıldı!
Yıldız Kenter Hastaneye Kaldırıldı!

Yıldız Kenter Hastaneye Kaldırıldı!

Tür tiyatrosunun duayen ismi Yıldız Kenter karaciğer rahatsızlığı sebebiyle İstanbul Amerikan Hastanesi’nde yoğun bakıma kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

A+A-

Bir süredir evinde tedavi gören Türk Tiyatrosunun en başarılı kadın sanatçılarından biri olan Yıldız Kenter durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Hastaneden alınan ilk bilgiye göre evinde akciğer tedavisi gören Yıldız Kenter’in sabah itibariyle durumunun ağırlaşması ile birlikte İstanbul Amerikan Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı. 

Duayen tiyatrocunun durumun hakkında ilerleyen saatlerde detaylı bilgilendirmenin yapılacağı ifade edilirken şuan itibari ile sanatçının durumunun stabil olduğu fakat hayati tehlikesinin az da olsa bulunduğu belirtiliyor. Sanatçının yoğun bakıma kaldırıldığının duyulması ile birlikte sosyal medya üzerinden on binlerce geçmiş olsun dileği mesajının paylaşıldığı görülüyor. Sanatçı ile ilgili net durumun ise doktorların yapacağı tetkikler sonucu belli olacağı bilgisi paylaşıldı.

Bakan Ersoy Yıldız Kenter’i Hastanede Ziyaret Etti

Yıldız Kenter’in yoğun bakıma kaldırıldığı haberinin gelmesi ile birlikte Yıldız Kenter'i hastanede ziyaret eden ilk kişinin ise Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy olduğu belirtildi. Bakan Ersoy hastane çıkışında yaptığı açıklamada; İstanbul'da rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Türk tiyatrosunun duayen ismi Yıldız Kenter'i kaldırıldığı hastanede ziyaret ettiklerini belirterek şuan için durumu hakkında bir açıklama yapmanın doğru olmadığını ifade etti. Şuan itibari ile sanatçıya ziyaretçi alınmadığı bilgisi hastane yönetiminden paylaşıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.