1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Eşi Tarafından Dövülerek Öldürülen Kadın Hamile Çıktı!
Eşi Tarafından Dövülerek Öldürülen Kadın Hamile Çıktı!

Eşi Tarafından Dövülerek Öldürülen Kadın Hamile Çıktı!

Konya’da dini nikahlı eşi tarafından canice öldürülen 19 yaşındaki Halidiye’nin yapılan otopsisinde 2 aylık hamile olduğu anlaşıldı.

A+A-

Yaşanan bu vahşi cinayet vakası, dün saat 01.00 sularında Konya Merkez Meram ilçesi Tırılırmak Mahallesi Papatya Sokak’ta meydana geliyor. Evde bulunan, Mahmud El Hüseyin ile ikinci eşi Halidiye El Hamit arasında tartışma çıkıyor. Çıkan tartışma bir süre sonra ikili arasında kavgaya dönüşüyor. Kavga esnasında Hüseyin, gürültüye kalkan çocuklarının önünde imam nikâhlı eşini önce hortum, daha sonra ise sopayla dövüyor.

Başına aldığı darbe sonucunda hareketsiz bir şekilde yere yığılan Halidiye’ye müdahale eden olmuyor. Cani eş bayıldığını düşündüğü şansız kadına bir süre müdahale etmiyor. Aradan 2 saat geçmesine rağmen talihsiz kadının ayılmadığını gören Hüseyin, polisi arayarak yardım istiyor. Eve gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinde talihsiz, kadının olay esnasında yaşamını kaybettiği belirtiliyor.

Kara Komikler Projesinin Devamı Gelecek

Genç kadının cansız bedeni, polis ekiplerinin gerekli incelemesinin ardından ölüm nedenini belli olması amacıyla otopsi için Konya Numune Hastanesi’nin morguna kaldırılıyor. Burada gerçekleştirilen otopside, saatler boyunca büyük işkencelere maruz kaldığı tespit edilen genç Suriyeli kadının aldığı darbelerden dolayı kafatasında çatlak olduğu ve beyin kanaması geçirdiği belirtildi. Ayrıca genç kadının 2 aylıkta hamile olduğu belirlendi. Kendisini aldattığı için böyle bir cinayeti işlediği söyleyen Suriyeli şahıs alınan ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.