1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Küçükçekmece’de Yangın Korkuttu!
Küçükçekmece’de Yangın Korkuttu!

Küçükçekmece’de Yangın Korkuttu!

İstanbul Karaköy’de yolda yürüyen G. İ.’yi darp eden saldırgan Semahat Y. isimli şahıs çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

A+A-

Çevre fabrikalarda da büyük bir paniğe yol açan yangın saat 16.00 suların İstanbul Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi Sarmaşık Sokak’ta bulunan bir sünger fabrikasında çıkıyor. Fabrika bahçesine bulunan ham madde dolu torbalar sebebi nedeni henüz tespit edilmemiş bir sebeple kısa süre içerisinde yanmaya başlıyor.

Alevler kısa sürede kuvvetlenerek fabrikanın çok büyük bir bölümünü kaplamasının yanında alevlerin çevrede bulunan diğer fabrikalar içinde tehdit oluşturmaya başlaması ile büyük bir panik ve korku yaşanıyor. Yapılan ihbar sonucunda vakit kaybetmeden olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları hızlı ve yerinde müdahale sonucu yangının diğer fabrikalara ulaşmadan kontrol alıyorlar. Kısa süre sonrada fabrikada çıkan yangının tamamen söndürüldüğü bilgisi paylaşıldı.

Yangında Büyük Maddi Kayıp Yaşandı

Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmaları sonrasında polis ve itfaiye ekiplerin yangının çıkış nedeni hakkında kapsamlı bir araştırma yaptıkları ve delil topladıkları görülüyor. Yangının çıkış sebebi ise kapsamlı itfaiye raporu sonrasında net bir şekilde belli olacağı ön görülüyor.

Yangın sonrasında sünger fabrikasında çok yüksek oranda maddi kayıp yaşanırken fabrikanın bir süre üretim faaliyetlerine ara vereceği belirtiliyor. Kısa süreli korku ve paniğe neden olan yangında tek teselli ise herhangi bir can kaybının yaşanmaması olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.