1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karaköy Saldırganı Tutuklandı!
Karaköy Saldırganı Tutuklandı!

Karaköy Saldırganı Tutuklandı!

İstanbul Karaköy’de yolda yürüyen G. İ.’yi darp eden saldırgan Semahat Y. isimli şahıs çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

A+A-

Karaköy’de dün meydana gelen olayda yolda arkadaşıyla beraber yürümekte olanG.İ.’nin yanından geçmekte olan Semahat Y., isimli kadın hiçbir neden göstermeksiniz genç kızı darp etmişti. Sosyal medyada görüntülerin yayınlanması ile birlikte yoğun tepki yaşandığı görüldü. Çok sayıda kişi kadının yaptığı hareketin affedilemeyecek olduğunu ve amacının ülkedeki huzur ve hoş görü ortamını baltalamak olduğu ifade edildi. Dün gerçekleştirilen bu çirkin saldırı sonrasında polis ekipleri tarafındangözaltına alınan şüpheli ifadesi için Taksim Polis Merkezi’ne götürüldüğü ifade edildi. Burada ifadesi alınan ve diğer yasal  işlemleri tamamlanan Semahat Y., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra mahkemeye getirildi.

Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etmekten Tutuklandı

Sosyal medya üzerinden sırf başörtülü diye yoldan geçen bir kadına saldırma cehaletini gösteren kadına tepkilerin artarak devam ettiği görüldü. Semahat Y.,çıkarıldığı nöbetçi savcı tarafından ise “Halkı kin ve düşmanlığa bilerek zevk etme” eylemini gerçekleştirdiğinden dolayı tutuklanma istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildiği bilgisi alınıyor. Hakim karşısına çıkan Semahat Y. tutuklanarak cezaevine kondu. Alınan tutuklanma haberi ile birçok kişi adaletin yerini bulduğunu ifade ederken saldırganın verdiği ifadesinde olaydan dolayı büyük bir pişmanlık duyduğunu ve karşı taraftan özür dilemek istediği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.