1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Beko’da Neler Oluyor
Fenerbahçe Beko’da Neler Oluyor

Fenerbahçe Beko’da Neler Oluyor

Basketbol Euroleague organizasyonuna son yıllarda damga vuran Fenerbahçe Beko bu sene gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaşatıyor.

A+A-

Fenerbahçe Beko basketbol takımı tarihinde hiç olmadığı kadar zor anlar yaşıyor. Son 5 yılda olduğu gibi bu senede ligin şampiyonluk adayları arasında gösterilen Fenerbahçe Beko geride kalan 8 hafta sonucunda sadece 2 galibiyet alarak 18 takımlı ligde 15. sıraya kadar gerileyen Fenerbahçe’de ardı ardına alınan yenilgilerin yanı sıra oynana kötü ve mücadele gücük eksik basketbol taraftarları çok üzüyor.

Dün akşam oynanan maçta da CSKA Moskova takımına 87-70 yenilen Fenerbahçe’de ortaya konan kötü basketbol koç Obradovic’i de çileden çıkarttığı görüldü. Maçın sonlarına doğru alınan molada oyuncularına ağır sözler sarf eden Obradovic maç sonu röportajda da işlerinin çok zor olacağını dile getirdi.

Deplasmanda Yoklar Oynanıyor

Fenerbahçe Beko’da fikstür şansızlığı da yaşanıyor. Ligde oynadığı ilk 8 maçın 5 tanesinin deplasmanda oynayan Fenerbahçe Beko gelecek 2 maçını da deplasmanda Barcelona ve Asvel ile oynayacak. Böylece ilk 10 maçın 7 tanesini deplasmanda oynayacak olan Fenerbahçe Beko’da kötü deplasman performansına çare bulunamaması durumunda dörtlü finalin hayal olacağı belirtiliyor.

Şu ana kadar deplasmanda oynanan 5 maçta galip gelemeyen Fenerbahçe Beko bu maçların çoğunda rakiplerine karşılık vermekte zorlandığı ve erkenden maça havlu attığı görülüyor. Fenerbahçe Beko’da kadro anlamında bazı oyuncu değişikliklerinin gündemde olduğı belirtiliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.