1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İzmir’de Bakıcı Dehşeti Kameralara Yansıdı
İzmir’de Bakıcı Dehşeti Kameralara Yansıdı

İzmir’de Bakıcı Dehşeti Kameralara Yansıdı

İzmir Karşıyaka ilçesinde sağlık sorunları olan çocuklara bakması için tutulan bakıcının çocukları dövme görüntüleri evdeki kameraya yansıdı.

A+A-

Bakıcı tarafından gerçekleştirilen dayak olayı, geçen cuma günü İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde Çetin B. ve üç çocuğunun yaşadığı evde meydana geliyor. Konu ile ilgili iddialara göre, Çetin B.,çeşitli sağlık sorunları ve zeka geriliği bulunan oğluna bakması için hastanede kaldığı zaman diliminde, tanıştığı A.E. ile anlaşıyor. Evin birçok noktasına güvenlik kameraları yerleştiren Çetin B., A.E.’nin ilk zamanlarda çocuklarına karşı olumsuz bir tavrını görmeyince ilerleyen zamanlarda görüntüleri izlemeye gerek duymadı.

Çocuklarından birisinin bakıcı A.E.’nin kardeşi H.B.’yidövdüğünü söylemesi üzerine tüm görüntüleri geriye dönük olarak izliyor.  Baba Çetin B., küçük oğlunun bakıcısı tarafından dövüldüğü görüntüleri izlemesi sonucundabakıcıyı uyarıyor. Fakat yaşananlardan birkaç gün sonra bakıcı, evdeki 7 bin 800 lira ile bazı eşyaları alarak kayıplara karıştığı belirtiliyor.

Aile BakıcıdanŞikâyetçi Oldu

Yaşanan hırsızlık olayından sonra ev sahibi Çetin B. de savcılığa giderek bakıcıdan şikayetçi oluyor. Babanın savcılığa delil olarak sunduğu güvenlik kamerası görüntülerinde, kahvaltı sırasında evde bulunan çocuklardanikisinin kavga ettiği görülüyor. Çocuklardan biri kavga sonrasında yerinden kalkmak istiyor. Bu esnadan telefonla konuşan bakıcı A.E. ise sofradan kalkmak isteyen çocuğu kolundan sertçe tutup sofraya tekrar oturtuyor.  Bakıcı bununla da yetinmeyerek çocuğun yüzüne vurduğu görülüyor. Görüntülerde darp edilen çocuğun burnunun kanadığı da görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.