1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Can Yaman İddiaları Yalanladı!
Can Yaman İddiaları Yalanladı!

Can Yaman İddiaları Yalanladı!

Ülkemizde son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Can Yaman dizideki eski partneri olan Demet Özdemir ile arasının bozuk olduğu iddialarını yalanladı.

A+A-

Can Yaman bir dönem hem büyük bir aşk yaşadığı hem de dizide birlikte oynadığı eski partneri Demet Özdemir hakkında son derece övgü solu sözler söylediği görülüyor. Son dönemde çıkan iki eski sevgilinin aralarının bozuk olduğu ve konuşmadıkları yönündeki iddialara cevap veren Can Yaman böyle bir şeyin kesinlikle doğru olmadığını belirtti.

Başarılı oyunu normalde bu tür polemiklere cevap vermediğini bundan sonrada vermek istemediğini belirtirken Demet’in yeni projesi ile ilgili kendisinin kutlayıp kutlamamasının önemli dert olmadığını belirtti. Konuşmasının devamında Demet’in kendisi için çok değerli olduğunu belirten başarılı oyuncu aralarında herhangi bir küslük olmadığını açıkladı.

Demet’in Bir Numaralı Hayranı Benim

Başarılı sanatçı Can Yaman özel sorular cevap vermeyeceğini belirterek, Demet’in her ne olursa olsun her zaman yanında olacağını açıkladı. Demet’in her zaman bir numaralı hayranı olacağını belirten Can Yaman onu beğenerek izlediğini sözlerine ekledi.

Can Yaman’ın büyük övgülerine rağmen ikili arasında soğukluk olduğu iddiaları devam ediyor. Can Yaman’ın yeni dizi projesinde Demet Özdemir’in yer almayacak olması ile birlikte Demet’in bu duruma çok bozulduğu ve karşılığında böyle bir tepki verdiği iddia ediliyor. Can Yaman’ın yeni projesinde yapımcıların talebi doğrultusunda Demet Özdemir yer almayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.