1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Polis Memuru Metrelerce Sürüklendi!
Polis Memuru Metrelerce Sürüklendi!

Polis Memuru Metrelerce Sürüklendi!

İzmir'de, yol kontrolü amacıyla durdurulmak istenen araç sürücüsü Hakan Kolaylıoğlu, kaçmaya başlayınca kaputa asılan polis memuru, yaklaşık 400 metre sürüklenerek yaralanıyor.

A+A-

Polis memurun hafif yaralandığı sürüklenme olayı, dün gece Konak ilçesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geliyor.Uygulama gerçekleştiren trafik polisleri, Hakan Kolaylıoğlu tarafından sürülen 35 SZ 966 plakalı otomobili durduruyorlar. Polis, Hakan Kolaylıoğlu'ndan ehliyetini istediği sırada, sürücühiç beklenmedik bir anda otomobili çalıştırıp, manevra yaptığı görülüyor. 

Bu esnada bir polis memuru Kolaylıoğlu'na engellemek amacıyla kaputuna tutunuyor. Hakan Kolaylıoğlu, tüm engelleme çabalarına rağmen kaçmak için hareketlenince, polis memuru da tutunduğu kaputla birlikte sürüklenmeye başladığı görülüyor.

400 metre boyunca kaputta asılı kalan polis memuru, bir süre yola savrularak sürüklendiği ifade ediliyor Kolaylıoğlu ise bu esnada kaçmayı başarıyorGörgü tanıklarının ihbarı ile birlikte bölgeye gelen sağlık görevlileri polis memurunu ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Dokuz Eylül Hastanesi'ne kaldırılarak kaldırıyorlar. Polis memurunun durumunun iyi ve tedavisine devam ettiği belirtiliyor.

Şüpheli 4 Saat Sonra Yakalandı

Polis memurunu yaralayarak kaçan sürücü Hakan Kolaylıoğlu, yaşanan olaydan yaklaşık 4 saat sonra polis ekiplerince kıskıvrak yakalanıyor. Gerçekleştirilen kontroller sırasında Kolaylıoğlu'nun 0.87 promil alkollü olduğu belirleniyor. Ayrıca şahsın çok sayıda suçtan emniyette kaydının da olduğu anlaşılıyor. Ehliyetine el konulan Kolaylıoğlu emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.