1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Esenyurt’ta Silahlı Saldırı!
Esenyurt’ta Silahlı Saldırı!

Esenyurt’ta Silahlı Saldırı!

İstanbul Esenyurt’ta Cadde üzerinde yürüyen 2 kişinin yanlarına gelen 2 yayanın silahlı saldırısı sonucunda yaralandıkları bilgisi verildi.

A+A-

Yaşanan silahlı saldırı olayı, saat 17.30 sularında İstanbul’un Esenyurt ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde meydana geliyor. Cadde üzerinde bulunanbüfeden alışveriş yaptıktan sonra ana cadde üzerinde yürümeye devam eden iki kişiye, yanlarına yaya olarak yaklaşan 2 kişi tarafından ateş açıldığı belirtiliyor.

Saldırı sonrasında vücutlarına kurşunlar isabet eden ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2 şahsın yaralanarak yere yığıldıkları belirtiliyor. Olayı gerçekleştiren saldırganlar ise kaçarak izlerini kaybettirdikleri ifade ediliyor.Görgü tanıklarının olayı ihbar etmesi ile çok sayıda polis ve sağlık ekibinin olay yerine geldiği belirtiliyor. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından yaralılar hastaneye kaldırılırken polis ekipleri olay ile ilgili incelmelerine devam ettikleri bildirildi.

Saldırganlar Saklandıkları Yerde Yakalandılar

Saldırı ile ilgili detaylı bir çalışmayürüten ekipler, gerçekleştirdikleri inceleme ve güvenlik kamerası taraması sonucunda saldırganların olayın yaşandığı aynı mahallede 2127. Sokak’ta bir yere saklandıkları bilgisine ulaştılar. Saldırganların yakalanmasına yönelik olarak belirlenen adrese yönelik operasyon sonucunda 2 saldırgan ve yanlarında olay esnasında kullandıkları 2 tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınıyorlar. Saldırganlar emniyete götürülürken sorguları sonucunda yaralı şahısların kimlikleri ve olayı neden işlendiğinin açıklığa kavuşturulması bekleniyor. Yaralı şahısların ise herhangi bir hayati tehlikesi bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.