1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milli Takımda Hedef Madalya
Milli Takımda Hedef Madalya

Milli Takımda Hedef Madalya

Dün akşam oynanan zorlu mücadele sonrasında İzlanda ile 0-0 berabere kalan milli takımımız tarihi bir başarı yakalayarak Euro 2020 biletini aldı.

A+A-

Sahip olduğumuz genç ve potansiyelli kadro ile elemelerin en dikkat çeken milli takımlarından bir olarak görülen milli takımızda genç ve yetenekli ayaklar sayesinde uzun bir aradan sonra milli takımlar bazında önemli bir organizasyona katılmaya hak kazandı. Fakat kadromuzun kalitesi, potansiyeli göz önüne alındığında milli takımımızın madalya almaması için hiçbir neden bulunmuyor. 

Elemelerde şimdiye kadar oynadığımız 9 maçta kalemizde gördüğümüz 3 gol ile 2 gol yiyen Polonya’nın ardından İtalya ile birlikte elemelerin en iyi defans yapan 3 takımında biri olarak ön plana çıkıyoruz. Sağlam defans anlayışımızın yanında yetenekli ayaklarımız sayesinde milli takımımız için Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonasında madalya hedefi oldukça gerçekçi duruyor.

Merih Demirel Milli Takımı İpten Aldı

Dün akşam oynana İzlanda maçının en kritik anı ise 82. dakikada yaşandı. İzlanda atağında yapılan kafa vuruşu kalecimizi geçip top ağlarla buluşacakken Merih Demiral tam çizgide topu çıkararak olası bir mağlubiyeti önleyen isim oldu. Merih Demiral dünde Çağlar ile birlikte fizikli İzlandalı futbolcularla çok iyi mücadele ederken bu takımın neden sadece 3 gol yediğini de canlı bir şekilde ispatlamış oldular. Dün akşam Merih’i çok sayıda Avrupa devi de tribünlerden izlediği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.