1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Barış Pınar Harekatının 4.Gününde Yaşananlar
Barış Pınar Harekatının 4.Gününde Yaşananlar

Barış Pınar Harekatının 4.Gününde Yaşananlar

Türkiye’nin Güney sınırında terör koridoru oluşturulmaya çalışılıyor. Türk askeri ve Suriye ordusu ise terör örgütüne karşı savaşta.

A+A-

Pınar Barış Harekatı4.gününde. Peki, Pınar Barış harekatı 4.günnünde neler yaşandı? Milli Savunma Bakanı nasıl açıklamalarda bulundu? İşte detaylar…

459 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Çatışma sürecinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 459’a ulaştığı açıklaması geldi. Milli Savunma Bakanlığı, harekatta etkisiz hale getirilen teröristler ile ilgili açıklamalarını sosyal medyadan duyuruyor. Yapılan güncellemeler ile ise halk sürekli olarak harekat durumunu kontrol edebiliyor. Milli Savunma Bakanı Twitter açıklamasına göre, Pınar Barış Harekatı’ndan etkisi hale getirilen terörist sayısı 459.

Rasulayn Kontrol Altında

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan bir diğer açıklamaya göre ise Rasulayn kontrol altına alındı. Kentte çatışma sesleri Ceylanpınar’dan duyuluyor ve çatışmanın boyutu da görseller ile sunuluyor. Sınır hattında asker araç yoğunluğu var ve çok sayıda asker güvenlik için bekliyor. Rasulayn kontrol altına alındıktan sonra yapılacak olan ise oranın güvenli bölge haline getirilmesi ve nöbet tutacak askerlerin belirlenmesi. Diğer terör mevzilerinde ise ne yazık ki tehlike devam ediyor. Bununla ilgili açıklamaların ve son dakika mesajlarının Milli  Savunma Bakanı açıklaması ile aydınlatılması bekleniyor. Pınar Barışı Harekatı’nın gün gün detaylarının sunulmasının yanı sıra Bakan ve Başbakan’dan da açıklamaların gelmesi bekleniyor. Detaylar sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.