1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Motorola Katlanabilir Telefon Modelini Tanıttı!
Motorola Katlanabilir Telefon Modelini Tanıttı!

Motorola Katlanabilir Telefon Modelini Tanıttı!

Cep telefonu piyasasında yaşanan rekabette Motorola teknolojik anlamda oldukça güvendiği katlanabilir Razr modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

A+A-

Motorola 2000’li yılların en popüler modeli olan Motorola Razr modelinin katlanabilir ekran teknolojisine sahip versiyonunu 2020 yılının Ocak ayından piyasaya sürmeyi planlıyor. 6.6 inç ekran boyutu olan bu yeni model Samsun firmasının katlanabilir telefon modeli olan Galaxy Fold’a göre en önemli farklılığı ise yukarıdan aşağıya bir katlama özelliğine sahip olması olarak gösteriliyor. Motorola çıkardığı bu katlanabilir Razr modeli ile kalite, tasarım ve teknolojiyi katlanabilir ekran özelikleri ile en maksimum seviyede bir araya getirmeyi hedefliyor.

Motorola Razr Fiyatı 1.499 Dolar

Motorola Razr modelinin resmi olarak satışa sunulacağının açıklanması ile birlikte modelin resmi satış fiyatı ise 1.499 Dolar olduğu açıklandı. Motorola Razr, 6,6 inç boyutunda pOLED ekran teknolojisine sahip olduğu görülüyor.Motorola Razr, 2510 mAh batarya kapasitesine sahip  18W hızlı şarjı desteği bulunuyor.

 6 GB RAM ve 128 GB depolama özelliklerine sahip bu katlanabilir ekran teknolojisine sahip telefon, Android 9 Pie sürümü yüklü bir şekilde satışa sunuluyor. Cihazın en dikkat çeken noktası ise suya ve toza karşı yüksek dayanaklığa sahip nanogövde teknolojisi ile kaplanmış olması gösteriliyor. Bununla birlikteMotorola Razr’da yer alan bulunan dayanıklı menteşeler, maksimum düzeyde katlanabilme ve sorunsuz kullanımimkanını sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.