1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Tarkan’dan Eşine Veto Geldi!
Tarkan’dan Eşine Veto Geldi!

Tarkan’dan Eşine Veto Geldi!

Türk popunun tartışmasız yıldızı Olan Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu’na bir tayt markasından gelen 350 bin TL’lik reklam teklifi Mega Star Tarkan’dan veto yedi.

A+A-

Megastar Tarkan ile Pınar Tevetoğlu’na çiftine ülkemizde ki firmaların reklam amaçlı ilgisinin artarak devam ettiği görülüyor. Almanya’da yaşayan Tevetoğlu çiftine reklam amaçlı son teklif ise bir tayt markasından geldiği belirtiliyor. Marka, ikinci bebeğini bekleyen Pınar Tevetoğlu’na kendi markalarının taytını taytı sosyal medya hesabından paylaşması için 350 bin TL teklif ettiği iddia ediliyor.

Megastar Tarkan ise bu teklifi hiç düşünmeden veto ettiği konuşuluyor. Eşinin bu tarz bir ürünün reklamının yapmasını istemeyen Tarkan, 350 bin TL’yi gibi sosyal medya için iyi sayılacak bir reklam bedelini de elinin tersiyle ittiği görülüyor.

Tarkan Eşinin Göz Önünde Olmasını İstemiyor

Tarkan eşinin bu tür reklamlarla göz önünde bulunmasının kesinlikle istemediği ifade ediliyor. Bilindiği gibi Tarkan daha önce yaptığı reklam anlaşmaları ile milyon dolarla kazanmış ve bu anlamda ülkemizin en çok kazanan sanatçısı olarak dikkat çekiyor.

Sosyal medyada ise Tarkan’ın 350 bin TL’yi hiç düşünmeden reddetmesi konusunda sanatçının kendi reklam piyasasının düşürmek istememesinin yattığı iddia ediliyor. Megastar Tarkan reklam ücreti anlamında ülkemizin en yüksek ücretli reklam yüzleri arasında yer alıyor. Megastarın ilerleyen günlerde yeni bir reklam anlaşması da yapacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.