1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Sağlık Çalışanlarına Rekor Promosyon
Sağlık Çalışanlarına Rekor Promosyon

Sağlık Çalışanlarına Rekor Promosyon

Sağlık-Sen İzmir’de özle bir banka ile gerçekleştirdiği promosyon anlaşması ile 24 bin 125 sağlık çalışanı 5 yıl için 6 bin 852 TL gibi rekor bir bedel alacakları açıklandı.

A+A-

Banka promosyonları çalışanlar için çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla oldukça faydalı olabiliyor. Fakat bu promosyonlar hem miktar olarak yetersiz kalıyor hem de anlaşma süresi boyunca her yıl parça parça yatırılıyor. Hal böyle olunca da promosyonların faydası çalışanlar için oldukça sınırlı kalıyor. 

Bu doğrultuda Sağlık-Sen İzmir şubesi ülkemizde görülmemiş bir ilke imza atarak 24 bin 125 sağlık personeline 5 yıl için 6 bin 852 TL gibi son dönemin en yüksek rakamına anlaştığı görülüyor. Bu rakımın resmi kayıtlara geçen sağlık çalışanlarının aldığı en yüksek promosyon miktarı olduğu belirtiliyor. İzmir’de çıkan bu yüksek rakam sonrasında gelecek dönemde diğer illerde de promosyon rakamının artabileceği ön görülüyor.

Tüm Miktar Tek Seferde Hesaplara Yatacak

Sağlık-Sen tarafından yapılan promosyon anlaşmasının en önemli avantajlarından biride paranın 5 yıllık bir süre zarfından parça parça değil de 15 Şubat 2020 tarihinde tek seferde hesaplara yatacak olması gösteriliyor. Sağlık çalışanları da anlaşılan promosyon miktarı ve tek bir seferde ödenmesinin oldukça iyi olacağını ve çok önemli eksikliklerini gidermeye bu miktarın oldukça faydalı olacağını belirtiyorlar. Ülkemizde ise sağlık çalışanlarının aldığı promosyonlar yıllık olarak 400 ile 1000 TL arasında değişebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.