1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ünlü Kafenin Ortağına Silahlı Saldırı!
Ünlü Kafenin Ortağına Silahlı Saldırı!

Ünlü Kafenin Ortağına Silahlı Saldırı!

İstanbul Bahçelievler’de bulunan ünlü bir kafenin ortağı olan Yalçın K. kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralandığı belirtiliyor.

A+A-

Silahlı saldırı olayı, İstanbul Bahçelievler Adnan Kahveci Bulvarı’nda bulunan ünlü bir kafenin önünde meydana geliyor. Silahlı saldırı anının bire izleyen görgü tanıklarındanalınan bilgiye göre, ünlü kafenin önüne 3-4 kişilik bir grup geliyor.Kafe önüne gelen ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen şahıslardan biri belinden çıkardığı silahla kafenin ortakları arasında yeralan Yalçın K.’yabirkaç el ateş açıyor. Gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda, Yalçın K. vücuduna isabet eden merminin etkisiyle yere yığılıyor.

Saldırganlar Henüz Yakalanamadı

Yalçın K.’nın yere yığılması ile birlikte olay yerinden yaya bir şekilde uzaklaşan saldırganlar, biraz ilerde kendilerini bekleyen bir otomobile binerek olay yerinden uzaklaştıkları belirtiliyor. Yaşanan silahlı saldırıyı gören görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibinin geldiği ifade ediliyor. Saldırıda yaralanan Yalçın K. ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı bilgisi paylaşılıyor.

Polis ekipleri olay yerinin incelenmesi ve delil toplamak amacıyla olay yerini güvenlik çemberine aldıkları görülüyor. Saldırıda yaralanan Yalçın K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa süre sonra taburcu edileceği öğrenildi. Polis olay hakkında soruşturmasına devam ederken saldırganların kimliğini tespit etmek için hem çevre iş yerlerinde ki güvenlik kameralarını hem de MOBESE kameralarını inceledikleri açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.