1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Defans Oyuncularımız Parıldıyor
Defans Oyuncularımız Parıldıyor

Defans Oyuncularımız Parıldıyor

Uzun yıllar boyunca defansif anlamda oyuncu çıkarma noktasında zorluk yaşayan milli takımımızın sahip olduğu genç oyuncular Avrupa devlerini peşinde koşturuyor.

A+A-

Çok değil daha birkaç sene öncesine kadar oyuncularımızın defansif ve fiziki anlamda yetersiz kalmasından dolayı takımlarımız defans göbeğini yabancı oyunculardan seçiyorlardı. Fakat bu durum tam tersine döndü Avrupa’nın en iyi liglerinde top koşturan defans oyuncularımız tüm dikkatleri üzerine çekerken transfer piyasasının da en gözde isimleri arasında yer alıyorlar. İngiltere’de Çağlar Söyüncü fırtınası esiyor.

Takımı Liecester City’nin bu seneki muazzam performansında baş aktörlerde olan Çağlar fiziki, oyunu ve saha görüşü ile şuan itibari ile İngiltere’nin en iyi defans oyuncuları arasında gösteriliyor. Merih Demiral’da çok başarılı geçen sezonun ardından Juventus’a transfer olmuştu. Burada yeteri kadar forma şansı bulamasa bile milli forma ile gösterdiği performans ile 40 milyon Euro transfer teklifi geldiği belirtiliyor

Ozan Kendini Buluyor

Bu sene Almanya’nın Schalke takımına transfer olan Ozan Kabak şansız bir sakatlık geçirdi. Uzun bir süre kadroda olamayan Ozan Kabak son 2 hafta ilk 11 oynadığı maçta attığı 2 gol ve oynadığı futbol ile kendini kanıtladığı görüldü. Yine Fransa’da çok iyi işler yapan Zeli Çelik, Almanya’da yıldızı parlayan Kaan Ayhan ve Roma’da yavaş yavaş kendini kanıtlamaya başlayan Mert çetin gibi defans futbolcularımız ile çok uzun süreler Avrupa’nın en iyi defans yapan milli takımları arasında yer alacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.