1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Şarkıcı Fatih Bulut Hakkında Soruşturma Başlatıldı
Şarkıcı Fatih Bulut Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Şarkıcı Fatih Bulut Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Geçtiğimiz günlerde asker eğlencesinde havaya ateş açarak büyük tepki toplayan şarkıcı Fatih Bulut hakkında Niğde Emniyet Müdürlüğünün soruşturma başlattığı öğrenildi.

A+A-

Şarkıcı Fatih Bulut'un Niğde’de katıldığı asker eğlencesinde yayınlanan havaya silah çekme görüntüleri ülke genelinde büyük tepki toplamıştı. Sanatçı görüntülerin ortaya çıkmasından sonra bir süre basın karşısına çıkarak yaptığının yanlış olduğunu belirtmiş ve tüm Türkiye’den özür dilemişti.

Fakat şarkıcı Fatih Bulut’un silah kullandığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanması ile birlikte Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından olay ile ilgili soruşturma başlattığı bilgisi geldi. Soruşturmanın hızlı bir şekilde tamamlanarak gerekli işlemlerin kısa süre içerisinde başlanacağı da açıklamada yer aldı.

Sanal Devriye Uygulamasına Takıldı

Şarkıcı Fatih Bulut hakkında soruşturma açılması ile ilgili olarak Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, gerçekleştirilen sanal devriye sosyal medya araştırmaları kapsamında, sanatçı Fatih Bulut’un yeğeninin asker eğlencesinde havaya ateş ettiği görüntülerin tespit edildiği belirtiliyor.

Konu ile ilgili adli makamlardan alınan talimatlar doğrultusunda Fatih Bulut hakkında ‘’ Genel güvenliğin bilerek tehlikeye sokulması’’ suçundan dolayı soruşturma başlatıldığı açıklandı. Şarkıcı Fatih Bulut cephesinde konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmez iken soruşturma kapsamında Fatih Bulut’un ifade vermeye davet edilebileceği iddia ediliyor. Fatih Bulut’un soruşturma kapsamında kusurlu bulunması halinde ise 1 ile 3 yıl arasında değişen hapis cezası ile dava açılabileceği belirtiliyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.