1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Murat Boz’dan Mehmetçik Vakfına Bağış
Murat Boz’dan Mehmetçik Vakfına Bağış

Murat Boz’dan Mehmetçik Vakfına Bağış

Yaptığı bağışlar ile sık sık gündeme gelen ünlü sanatçı Murat Boz’dan, alkışlanacak bir hareket daha geldi.

A+A-

Zor günler geçirdiğimiz bir dönemde, Murat Boz Mehmetçik Vakfı’na bağış yaparak sürece destek olduğunu da gösterdi. Barış Pınarı Harekatı’nın başlaması ile pek çok ünlü Mehmetçik Vakfı’na bağışlarını sürdürmeye deva ediyor. Bu isimlerin arasına katılan Boz, yaptığı bağış ile pek çok hayranının yeniden gönlünü kazanmayı da başarmış oldu.

Konser Gelirini Bağışladı…

Sosyal medya açıklaması ile bağışı takipçilerine duyurdu. Direkt olarak yapılması planlanan konseri için konser gelirinin tamamını Mehmetçik Vakıfına bağış olarak sunduğunu açıkladı. Yaptığı paylaşım ile kısa sürede hayranlarının da ilgisini çekti. Pek çok kişiden büyük bir alkış almayı da başardı. İşte o açıklama…

"Aralık ayında yapılması planlanan Antalya konser gelirimizin tamamını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlıyorum. "Türkiye Mehmetçik'e, Mehmetçik, Türk milletine emanettir" paylaşımı yaptı.

Şeklinde paylaşımını yaptı. Bunun dışında Mehmetçik Vakıfına bağış yapan ünlüler arasında Demet Akalın, Sıla ve Cem Yılmaz da var. Yapılan açıklamalara göre ünlülerin bu harekata desteği en iyi şekilde devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından paylaşımları ile de destek olan ünlüler, bu duruma sessiz kalmayarak konserlerini de iptal ediyor. Halkın yaşanan üzücü olaylar karşısında bir olup, yas tutma eylemi gösterdiği de açıkça belli oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.