1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe’de Vedat Muriqi Şoku
Fenerbahçe’de Vedat Muriqi Şoku

Fenerbahçe’de Vedat Muriqi Şoku

Bu sene gösterdiği performans ile Fenerbahçe’nin en etkili isimleri arasında olan Vedat Muriqi sakatlığı sebebiyle Kosova milli takımının kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

A+A-

Sezon başında Galatasaray şile girilen kıyasıya transfer yarışı sonrasında kadroya katılan Kosovalı futbolcu ligde attığı goller ve oynadığı futbol ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Milli forma altında da aynı performansını devam ettiren Vedat Muriqi özellikle İngiltere maçında attığı gollerle birçok büyük kulübünde dikkatini çekmişti.

Milli maç haftası için Kosova Milli takımına çağrılan Vedat Muriqi burada sakatlandığı açıklandı. Bu sebeple Kosova Milli takımının oynayacağı Çekya ve İngiltere karşılaşmalarında forma giyemeyeceği açıklandı. Fenerbahçe cephesinde ise en çok merak edilen konu oyuncunun sakatlığını cidid olup olmadığı oluyor.

Fenerbahçe’den Açıklama

Fenerbahçe Futbol Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada ise oyuncunun tedbir amaçlı olarak kadrodan çıkarıldığı belirtiliyor. Kasımpaşa maçında ayak bileğinde dönme yaşayan oyuncunun milli maçlarda oynaması durumunda sakatlığının aha da ciddi hale gelmesi muhtemel olduğundan dolayı oyuncunun bu maçlarda dinlendirileceği açıklandı.

Oyuncunun tedavisine devam edildiği belirtilirken Fenerbahçe’nin lig maçlarında oyuncunun takımda ki yerini alacağı açıklandı. Bu açıklama ile birlikte Fenerbahçe taraftarı derin bir oh çekerken özelikle forvet bölgesinde alternatifin az olması ve Mevlut Erdinç’in gerekli performansı gösterememesi nedeniyle devre arası transfer döneminde Fenerbahçe’nin forvet mevkisi için yeni bir transfer yapacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.