1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Oyuncu Büşra Pekin Ayrılığı Duyurdu!
Oyuncu Büşra Pekin Ayrılığı Duyurdu!

Oyuncu Büşra Pekin Ayrılığı Duyurdu!

Oyuncu Büşra Pekin, söz yazarı ve besteci olan sevgilisi Ersay Üner’den ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tüm takipçilerine duyurdu.

A+A-

‘’Çok Güzel Hareketler Bunlar’’ programı ile ünlenen ve daha sonra birçok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu Büşra Pekin sosyal medya platformu İnstagram üzerinden kendi hesabından yaptığı paylaşımda sevgilisi Ersay İner ile birlikteliklerini noktaladıklarını açıkladı.

Büşra peki paylaşımında Ersay Üner ile bir süre önce ayrılık kararı aldıklarını belirtti. Hala dost olduklarının ve bu kararı karşılıklı bir şekilde aldıklarını belirten Büşra Pekin bu üzücü haberi takipçileri ile paylaşmak istediğini belirtti. Oyuncunun yaptığı paylaşım altına kısa sürede çok sayıda yorumun geldiği görüldü.

Yorumların birçoğunda ise her ikisinin de birbirlerine çok yakıştıkları ve ayrılık kararına oldukça üzüldüklerinin yazıldığı görüldü. Hatta bazı takipçiler ikilinin tekrara bir araya gelmeyi denemesini tavsiye ettikleri görüldü. Büşra Pekin ise yaptığı paylaşımdan sonra sessizliğini korurken Ersay Üner cephesinden konu ile ilgili herhangi bir açıklamanın gelmediği görüldü.

Evlilik Kararı Almışlardı

Söz yazarı ve besteci Ersay Üner, 2017 yılında katıldığı bir radyo programında Büşra Pekin ile tanışma hikayelerini anlattıktan sonrabaşarılı oyuncu ile evlilik kararı aldıklarının açıklamıştı.Üner, Büşra Pekin ile tanışmalarını anlatırken heyecanını gizleyememiş ve bu aşkın mutlu sonla biteceğini katıldığı programda ifade etmişti. Sürpriz ayrılık kararı ise birçok kişiyi şok ettiği görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.