1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Demet Akalın Burcu Esmersoy Gerginliği
Demet Akalın Burcu Esmersoy Gerginliği

Demet Akalın Burcu Esmersoy Gerginliği

Demet Akalın son günlerde sosyal medya üzerinden yaşadığı kavga ve gerginliklere bir yenisini ekleyerek takipten çıkarma konusu ile ilgili Burcu Esmersoy ile gerginlik yaşadı.

A+A-

Burcu Esmersoy Demet Akalın’ı önceki gün takipten çıkarmış bu durum ise Akalın’a bir takipçisi tarafından bildirilmişti. Bu duruma son derece bozulan Demet Akalın Burcu Esmersoy’a kendisini taklipten çıkardığını o zaman kendisinin de takipten çıktığını belirten bir mesaj yolluyor. Burcu Esmersoy’da bu mesaja karşılık olarak hesap üzerinden bir şey denediğini yönündeki cevabı ise Demet Akalın tarafından geçerli ve inandırıcı bulunmadığı görüldü.

Demet Akalın Burcu Esmersoy’u Sildi

Demet Akalın sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında Burcu Esmersoy verdiği cevabı yeterli bulmadığını ve inandırıcı görmediğini açıkladı. Demet Akalın sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında bundan böyle kendisini takip etmemesini ve saçma deneylerine kendisini alet etmemesini söylediği görüldü. Ayrıca Demet Akalın insanların pirim yapmak için kendisi üzerinden bazı hareketlerde bulunduklarını belirtirken bundan böyle bu tür hareketlere izin vermeyeceğini açıkladığı görüldü.

Demet Akalın ve Burcu Esmersoy arasında yaşanan bu gerginlikte ise sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümünün Demet Akalın’a hak verdikleri ve Burcu Esmersoy ’un yaptığı davranışın arkasında durmayarak kıvırmaya çalıştıkları yönünde yorum yaptıkları görüldü. Demet Akalın son birkaç hafta içerisinde sosyal medya üzerinden çok sayıda kişi ile gerginlik yaşadığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.