1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Xiaomi Akıllı TV Satış Rekoru Kırdı!
Xiaomi Akıllı TV Satış Rekoru Kırdı!

Xiaomi Akıllı TV Satış Rekoru Kırdı!

Cep telefonu piyasasından sonra akıllı televizyon piyasasında da büyük ses getiren Xiaomi ‘’11.11’’ indirimleri kapsamında sadece 10 dakikada 200 bin adet televizyon sattı.

A+A-

Kalite, teknoloji, tasarım ve uygun fiyatı bir araya getiren cep telefonları ile kısa sürede dünyanın en popüler markaları arasında giren Xiaomi, son dönemde ürettiği akıllı televizyonlar ile büyük bir ilgi görüyor. Bu doğrultuda Xiaomi dünya cağında büyük indirim günü olarak kabul edilen ‘’11.11’’ indirimlerinde tam 10 dakika 36 saniye içerisinde 200 bin adet televizyon satarak tüm stoklarını bitirdiği görülüyor.

Markanın bu başarısı ise Xiaomi firmasının kısa süre içerisinde gösterdiği gelişimi ve sağladığı güveni gözler önüne seriyor. Marka geçtiğimiz seneki indirimlerde 200 bin satış rakamına 58 dakika 18 saniyede ulaşabilmişti. Bu sene ki ilgi firmanın kalite ve teknolojisinde geldiği noktayı gözler önüne seriyor.

Mi TV 5 Serisi Büyük İlgi Görüyor

Xiaomi firması tarafından satışa sunulan Mi TV 5 serisi dünya genelinde çok büyük ilgi görüyor.Firmanın bu serisi dünya genelinde kalite, ileri teknoloji ve tasarımı en üst düzeyde bir araya getirirken sektördeki diğer firmalara göre oldukça rekabetçi fiyatları ile ön plana çıkıyor. Firmanın bu sene 10 milyon satış barajını aşacağı ön görülüyor. Marka çerçevesiz ve son derece akıllı modelleri ile TV sektöründe de kısa süre içerisinde en iyiler arasında yer alacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.