1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Mucize Elif Bebek Sağlığına Kavuştu
Mucize Elif Bebek Sağlığına Kavuştu

Mucize Elif Bebek Sağlığına Kavuştu

Kocaeli’nin Derince ilçesinde başında 1 kilo 250 gramlık kitle ile doğan ve yaşaması için çok az şans verilen Elif Bebek yapılan ameliyat sonrasında sağlığına kavuştu.

A+A-

Sosyal medyanın amacı doğrultusunda kullanıldığında ne denli büyük bir fayda sağlayabileceğini en somut örneği Elif bebekte yaşandı. Kocaeli’nin Derince ilçesinde başında 1 kilo 250 gramlık kitle ile doğan ve yaşamasına neredeyse hiç şans verilmeyen Elif Bebek gerçekleştirilen ameliyat ile hayata yeniden tutundu.

Arzu ve Ali Akın çiftinin kızları Elif bebek bundan tam 2 buçuk ay önce ‘’craniumbifidum’’ teşhisiyle doğdu. Talihsiz bebeğin başında 1 kilo 250 gram ağırlığında bir kitle vardı. Doktorlar daha hamilelik aşamasında bebeğin alınması teklifine rağmen bebeğini doğuran anne yaklaşık 2,5 ay sonra kızının özgürce kucağına almanın ve ona zarar verme düşüncesi olmadan özgürce ilgilenebilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Sosyal Medyadan Yapılan Yardım Talebi Büyük Ses Getirdi

Arzu ve Ali Akın çifti sosyal medya üzerinde kızlarının hayata tutunabilmesi için yaptıkları paylaşım kısa sürede ülke genelinde yanlı bulmuştu. Birçok kişi talihsiz bebeğe yardım etmek için seferber olması sonrasında, Elif bebek 9 Temmuz tarihinde tedavisi ve daha sonra ameliyatının yapılması amacıyla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılmıştı. Aradan geçen sürede tedavisi yapılan Elif Bebek geçtiğimiz günlerde başarılı bir maliyet olarak beynindeki 1 kilo 250 gram ağırlığındaki kitleden tamamen kurtulduğu görüldü. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.