1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Son Yılların En Çekişmeli Ligi Yaşanıyor!
Son Yılların En Çekişmeli Ligi Yaşanıyor!

Son Yılların En Çekişmeli Ligi Yaşanıyor!

Takımlarımız her ne kadar Avrupa kupalarında başarısız olsa da bu sene ligimiz tarihinin en çekişmeli sezonlarından birine tanık oluyor.

A+A-

Takımlarımız Avrupa kupalarında tel tel dökülürken, ülkemizde artık büyük yıldızlar fazla gelmez olmuşken ligimizde bazı olumlu durumlarda yaşanıyor. Çok uzun yıllardır ligimizi 4 büyükler adını verdiğimiz Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor domine ediyordu. Sadece Bursaspor çok büyük bir sürpriz yaparak şampiyon olabilmişti. Fakat bu sene 11. hafta itibari ile tam 8 takımın ciddi anlamda şampiyonluk şansı bulunuyor.

Türkiye Süper ligi puan durumunda şuan itibari ile 21 puanlı lider Sivasspor ile 8. sırada bulunan Beşiktaş arasında sadece 3 puan bulunuyor. 8 takım sadece 3 puanlık dilim içerisinde sıralanıyor. Ayrıca orta sıralarda yer alan takımlarda üst sıralara son derece yakın bulunuyor. Daha önceki senelerde 2 ya da 3 takımın ön plana çıktığı sezonlar izlerken bu sene birçok takımın ön planda olduğu heyecan dolu bir lig izliyoruz.

Sivasspor Çok Formda

Ligimizde bu aralara Sivasspor fırtınası yaşanıyor. Sivasspor ligde oynadığı son sekiz maçta 6 galibiyet alırken sadece 1 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak ligin en formda takımı olarak ön plana çıkıyor. Sivasspor yaşadığı puan kayıpları ise deplasmanda Galatasaray mağlubiyeti ve Alanyaspor beraberliği oldu.

Özellikle yerli oyuncularda n en fazla katkı alan takım olan Sivasspor’unbu formunu koruması halinde ise şampiyonluk şansının son haftalara kadar sürdüreceği tahmin ediliyor. Ayrıca bu sezon yaşanan çekişme neticesinde çok sürpriz bir takımında şampiyonluk ipini göğüslemesinin kimseyi şaşırtmayacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.