1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Altın Fiyatlarında Son Durum
Altın Fiyatlarında Son Durum

Altın Fiyatlarında Son Durum

Altın yatırımcılarının gözü altın fiyatlarında. Peki, altın fiyatları değişiyor mu? Nasıl değişiyor? Altın fiyatlarında son dakika!

A+A-

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Canlı alış satış, altın fiyatları değişimi nasıl gidiyor? Son zamanlarda altın fiyatları da en hareketli dönemini yaşıyor. Yatırım amaçlı altın alan kişiler ise bu hareketliliğin ne şekilde ilerleyeceğini merak ediyor.

Altın Yükseliyor mu?

Sabah saatlerinde altın fiyatlarında bir yükseliş yaşandı. Fiyatlar daha sonra düşüşe geçti. Bakıldığında döviz kurları ile aynı seyirde yükselme ve düşme çizgisi olduğu görülüyor. Bu sebeple altın yükselecek mi sorusunun yanıtı da aynı şekilde döviz kurlarına göre seyredebilir. Ülkemizde ki yatırımcıların ise için yatırım aracı olan iş gören bir altın seyri olduğu söylenebilir. Peki, altın alış satışta fiyatlar ne durumda? Son dakika altın fiyatları  nedir? İşte sizin için sunulan altın fiyatlarında ki değişim…

Altın Fiyatları Son Dakika

Doların piyasada güvenilirliği azaldı. Pek çok kişi yatırımını altın olarak yapıyor. Peki, son dakika altın fiyatları nedir? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın 280.635 TL. Çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı ise son dakika, 456.05 şeklinde. Yarım altın ise 912.09 TL. Tam altın ise 1818.61 TL’dir. Cumhuriyet altını ise 1879 olarak görülüyor. Son dakika takip edilerek anında öğrenebilirsiniz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.