1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Niğde’de Gencin Yürek Burkan Ölümü
Niğde’de Gencin Yürek Burkan Ölümü

Niğde’de Gencin Yürek Burkan Ölümü

Niğde’de 20 yaşındaki Selami Bayındır içtiği ilacın solu borusunu tıkaması sonucu kalbindeki tümörün tetiklenmesiyle yaşamını kaybettiği ifade ediliyor.

A+A-

Gencecik bir canın yaşamını yitirmesine neden olan olay, öğleden sonra, Altunhisar ilçesi Yeşilyurt köyünde meydana geliyor. Kalbinde tümör olan Selami Bayındır’ın grip nedeniyle içtiği hap, soluk borusunu tıkıyor. Bayındır’ın nefes almakta güçlük çektiğini ifade etmesi sonucundaencin babaannesi durumu vakit geçirmeden sağlık ekiplerine bildiriyor.

Gelen ihbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler, Bayındır’ı ilk müdahalesini olay yerinde gerçekleştirdikten sonra ise vakit kaybetmeden genci Altunhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Selami Bayındır, burada yapılan müdahale ile soluk borusundaki hapın çıkarılmasının sonra Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk ediliyor. Bayındır, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelemeden ambulansta hayata gözlerini yumdu.

Soluk Borusuna Tıkanan İlaç Ölüm Getirdi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen otopsi sonucuna göre, Selami Bayındır’ın soluk borusunu tıkayan hapın, kalbindeki tümörü etkilediği ve gencin bu sebeple hayatını kaybettiği tespit edildi. Selami Bayındır’ın olaydan bir gün önce hastane acil servisine gittiği ve acil servis doktoru tarafından pazartesi KBB servisine gelmesinin söylendiği belirlendi. Selami Bayındır’ın daha önceden herhangi bir sağlık probleminin olmadığı belirtiliyor. Talihsiz gencin naaşı yoğun bir katılım ile defnedildiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.