1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. MasterChef Yarışmacısı Cemre Diskalifiye Edildi İddiası!
MasterChef Yarışmacısı Cemre Diskalifiye Edildi İddiası!

MasterChef Yarışmacısı Cemre Diskalifiye Edildi İddiası!

TV8’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran MasterChef yarışmasının iddialı ismi Cemre’nin yarışmadan diskalifiye olduğu iddia ediliyor.

A+A-

MasterChef yarışmasında oldukça başarılı işler çıkaran ve yarışmanın final adayları arasında gösterilen Cemre’nin yarışmadan diskalifiye olduğu iddia ediliyor. Bu iddiaya neden olan ise Cemre’nin İnstagram hesabından programın orijinal hesabıyla karşılıklı olarak takipleşmeyisonlandırması ile birlikte, yarışmadan ayrıldığı konuşuluyor. Sosyal medya hesabından programı takipten çıkaran Cemre, yarışmayla ilgili bütün fotoğraf ve paylaşımları da sildiği görülüyor.

Cemre'nin,  sosyal medya hesabı biyografisinde bulunan MasterChef yazısını da kaldırması diskalifiye iddialarının artmasına neden olduğu görüldü. Yarışmayla ilgili tüm paylaşımlarını sildikten kısa bir süre sonra Amerika'da çekilmiş paylaşımlar yapan Cemre’nintakipçilerinin konu ile ilgili endişelerinin oldukça arttığı dönemde, 27 yaşındaki Cemre sosyalmedya hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yaptığı görüldü.

Yarışmaya Devam Ettiğini Açıkladı

Cemre yaşanan bu süreç ve diskalifiye iddiaları ile ilgili ise sosyal medyadan bir açıklama paylaştı. Bu açıklamada yarışmadan diskalifiye diye bir durumun söz konusu olmadığını belirten Cemre, hayatının MasterChef yarışmasından ibaret olmadığını bundan sonra da işine daha fazla yoğunlaşacağını belirten açıklamasını ise kısa sürede kaldırması kafalarda soru işareti yarattı. Çekimleri 1 hafta önceden yapılan yarışmanın gelecek bölümlerinde Cemre’nin olup olmayacağı ise şimdiden merak ediliyor. Magazinciler diskalifiye olmasa bile MasterChef ekibi ile Cemre arasında bir sorun yaşandığını iddia ediyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.