1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. TLC Plex Türkiye Fiyatı Belli Oldu
TLC Plex Türkiye Fiyatı Belli Oldu

TLC Plex Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Cep Telefonu piyasasına yeni katılmasına rağmen oldukça iddialı bir giriş yapan TLC markasının ilk modeli olan TLC Plex Türkiye satış fiyatı sonunda belli oldu.

A+A-

TLC markası birçokları için tanıdık bir marka olmasa da bu markanın arkasında Blackberry ve Alcatel markalarının haklarına sahip firma bulunuyor. Dolayısıyla TLC tahmin edilenini aksine çok daha geniş bir geçmişe sahip bir marka olarak görebiliriz. Markanın ilk modeli olan TLC Plex dünya üzerinden 4 ülke ile aynı anda ülkemizde de satışa sunuldu.

TLC Plex Türkiye satış fiyatı olarak ise 3.499 TL bir bedel ön görüldü. Kimileri için bu bedel fazla gibi gelse de modelin sahip olduğu teknolojik özellikler, tasarım ve ergonomi göz önüne alındığında piyasadaki büyük firmaların aynı özellikte ki modellerine göre oldukça uygun olduğu söylenebilir.

TLC Plex Özellikleri

Tasarım anlamında delikli ekran modeline sahip TLC Plex sportif tasarımı ile ön plana çıkıyor. Telefonun ekranı boyutu  6.53 inç ve Full HD+ çözünürlüğüne sahip olduğu görülüyor. Telefonun en dikakt çekici yanlarından biri ise telefonun ekranı TCL tarafından geliştirilen NXTVISION teknolojisi ile renk anlamıdna çok daha etkileyici bir deneyim sunuyor.

Qualcomm Snapdragon 675 işlemcisi olan TCL Plex, 6 GB RAM ve 128 GB dahiliözelliklerini sunuyor. Telefonun 48, 16 ve 16 megapiksel özelliklerine sahip 3 arka ve 24 megapiksel ön kamera özelliği bulunuyor. Bu özellikleri ile telefonun ülkemizde büyük ilgi görmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.