1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp’tan Yüzleri Güldüren Güncelleme
WhatsApp’tan Yüzleri Güldüren Güncelleme

WhatsApp’tan Yüzleri Güldüren Güncelleme

Dünyanın en popüler ve en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp tarafından yapılan yeni güncelleme birçok kullanıcıyı oldukça memnun etmişe benziyor.

A+A-

WhatsApp ile ilgili en çok şikayet edilen konuların başında WhatsApp 16 MB olan dosya gönderme sınırı olarak görülüyordu. Çünkü günümüzde sadece özle anlamda değil iş, okul gibi birçok aktivitede kullanılan WhatsApp için bu 16 MB sınırın oldukça az olduğu ifade ediliyordu. Bu şikayetlere daha fazla kayıtsız kalamayan WhatsApp yayınladığı yeni güncelleme ile gönderilecek dosyaların boyut sınırını hatırı sayılır oranda arttırdığı görülüyor. Bu sayede artık insanların WhatsApp’ı daha aktif ve daha geniş kapsamlı kullanabileceği ön görülüyor.

Yeni Güncelleme İle Üst Sınır 100 MB Oldu

Yeni güncellemeden önce WhatsApp ‘ta bir dosya, mesaj ya da fotoğraf göndermek isteyen kişiler gönderilerinin boyutuna çok dikkat etmeleri gerekiyordu. Çünkü WhatsApp’da dosya göndermek için üst sınır olarak 16 MB belirlenmişti. WhatsApp, kullanıcılarının oldukça büyük şikâyetlerde bulunması ve artı günümüz şartlarına göre oldukça yetersiz olan 16 MB seviyesinde olan dosya gönderme üst sınır kotası ile ilgili oldukça beğenilen düzenleme yaptı. Bu düzenlemeye göre 100 MB ‘a kadar gönderilebilecek. Bu sayede WhatsApp uygulaması kullanılarak mesaj, dosya belge ya da fotoğraf göndermek isteyen kullanıcılar, 100 MB üst sınırına kadar istedikleri sayıda ve nitelikte dosya gönderip alabilecekler. Bireysel kullanıcıların yanında bu uygulamanın şirketler anlamında da büyük bir fayda sağlayacağı iddia ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.