1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fatih’te Çıkan Yangın Panik Yarattı!
Fatih’te Çıkan Yangın Panik Yarattı!

Fatih’te Çıkan Yangın Panik Yarattı!

Fatih’te 6 katlı binanın çatı katında çıkan yangın apartman ve mahalle sakinleri arasında büyük bir paniğin yaşanmasına neden oldu.

A+A-

Fatih, İskender Paşa Mahallesi, Horhor Caddesi’nde bulunan 6 katlı binanın çatısında saat 18.30’da henüz nedeni tam olarak açıklanmayan bir sebeple yangın çıkıyor. Alevlerin çok kısa sürede tüm çatıyı kapladığı belirtiliyor.Apartman ve mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildiği bilgisi paylaşıldı. İtfaiye ekipleri alev alev yanan çatıya tam zamanında müdahale ederek, yangını kısa sürede söndürdükleri belirtiliyor.Mahallede büyük bir korku ve paniğe neden olan yangında ölen ya da yaralanan görülmezken, çatıda maddi hasar oluştuğu bilgisi edinildi.

İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi Büyük Takdir Topladı

Yaşanan bu yangının kısa sürede tüm apartmana yayılacağı düşüncesi sonucu özellikle apartman sakinleri arasında kısa süreli bir panik yaşandığı ifade ediliyor. Fakat İtfaiye ekiplerinin yangın ihbarından sonra yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede müdahale etmesi sonucu yangın diğer katlara ulaşmadan kontrol altına alınmasından dolayı apartman sakinlerinin büyük mutluluk duydukları belirtiliyor. Yangının tamamen kontrol altına alınmasından sonra ise apartman ve mahalle sakinlerinin tek tek itfaiye erlerini tebrik ettikleri görüldü. İtfaiye ekipleri yangının söndürülmesinden sonra çatı katında yangının neden çıktığına dair detaylı bir inceleme yaptıkları ve raporlarının kısa sürede açıklayacaklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.