1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Anadolu Efes Uzatmada Kazandı
Anadolu Efes Uzatmada Kazandı

Anadolu Efes Uzatmada Kazandı

Basketbol Euro League ikinci maçında evinde konuk ettiği Alba Berlin takımının uzatmada mağlup eden Anadolu Efes ikinci maçında ilk galibiyetine ulaşmış oldu.

A+A-

Basketbol Euro League sezonu daha ikinci hafta oynanmasına rağmen oldukça çekişmeli ve heyecan düzeyi yüksek maçlara sahne oluyor. Temsilcimiz Anadolu Efes ile Alba Berlin arasında oynanan maçta bol skorlu ve oldukça çekişmeli geçti. İlk hafta evinde Zenit’e 20 sayı fark atan Alba Berlin temsilcimiz ile oynadığı maçta da oldukça iyi bir takım olduğunun sinyallerini verdi.  Maçın son periyodunda bir ara 6 sayı geriye düşen temsilcimiz Larkin ve Micic ile gösterdiği reaksiyon ile maçın son anlarına 95-93 üstün girmesine rağmen yapılan faul sonrasında maç 95-95 uzatmaya gitti. Maçın normal süresinde ise takımın en iyi ismi olarak attığı sayılar ve asistlerle Anadolu Efes’in maçın içinde kalmasını sağlayan Micic oldu.

Uzatmalara Larkin Damgası

Maçın uzatma bölümünde ise Larkin resitali vardı. Maçın son periyodunda sessiz kalan yıldız isim uzatma dakikalarında adeta takımını tek başına sırtlayarak Anadolu Efes’in 106-105’lik skor ile ilk galibiyeti almasında Micic ile başrolü oynadığı görülüyor. Larkin maçı 26 sayı 5 ribaunt ve 5 asistle tamamlarken normal sürenini yıldızı 23 sayı 3 ribaunt ve 13 asistle maçı tamamladı. Anadolu Efes önümüzdeki hafta Valencia deplasmanına giderken Alba Berlin ise Barcenola deplasmanına gidiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.