1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Verimlilik Teknoloji Fuarına İlgi Büyük
Verimlilik Teknoloji Fuarına İlgi Büyük

Verimlilik Teknoloji Fuarına İlgi Büyük

Ankara’da ATO Congresium’da düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, büyük ilgi gördü.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Verimlilik ve Teknoloji Fuarı büyük ilgi gördü. Gençlerin başarılı projeleri ilgi çekerken, Murat Kurum da  fuarı ziyaret eden isimler arasındaydı. Sıfır Atık projesinin büyük ilgi gördüğü ve sanat ve teknolojiyi bir arada bulunduran projelerin yer aldığı fuarda atıklar kullanılarak yapılan ürünler dikkat çekti.

Fuara özel bir ilgi gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da 4 gün süren fuarda EMA isimli çalışmayı beğendi. Çok sayıda ünlü markanın ilgi gösterdiği genç öğrencilerin projelerinin yanı sıra öğretmenleriyle çalışan genç yeteneklerin projeleri de büyük ilgi gördü. Fuardaki deneyim alanının konu olduğu ve yoğun bir ilgi gösterilen sürecin sona ermesinin ardından öğrenciler bilgi edindi. Katılımın yoğun olduğu proje sona erdikten sonra, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Microsoft da Destekledi

Microsoft Türkiye’nin ana sponsor olarak yer aldığı fuarda dijital okuryazarlık eğitimleri de verilmişti. HoloLens’i deneyimleyen ziyaretçilerin V-Talks etkinliğinde de ilham veren kişilerin başarıları paylaşıldı. Kamu Sektörü ve Kamu Yatırımlarından sorumlu olan genel müdürün belirttiği başarı hikayeleri gençlere ilham verdi.

500 kişiye dijital okuryazarlık seminerlerinin verildiği fuarda, dijital hastane, hukuk, vatandaşlık gibi çok sayıda farklı kavram ele alındı. Aynı zamanda katılımcılar Minecraft ve Cloud Society hakkında bilgilendirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.