1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Benim Adım Melek Dizisinde Geri Sayım Başladı
Benim Adım Melek Dizisinde Geri Sayım Başladı

Benim Adım Melek Dizisinde Geri Sayım Başladı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi 7. bölüm için geri sayım başladı.

A+A-

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen televizyon dizisi olan Benim Adım Melek izleyicilere duygusal anlar yaşatmaya devam ediyor. Seyit Ali’nin babası tarafından Almanya’ya kaçırılması nedeniyle zor anlar yaşayan Melek, babasının beklenmedik yardımıyla şaşıracak.

Torun sevgisiyle yumuşayan ve can dostunun hainliğiyle bir yıkım yaşayan Seyit Ali kızına ve torunlarına sahip mı çıkacak? Torunuyla duygusal anlar yaşayan ve kalbinin ısındığını hisseden Seyit Ali Melek’in acısını görüp ona yaklaşacak.

Halil ile aynı yerde çalışmaya başlayan Melek onunla yakınlaşıp yıllar önce kaçtığı düğün meydanına dönmek için vaktin geç olduğunu mu anlayacak? Halil Melek’e yardım etmeye hazırlanırken annesi ise öğretmen ile arasını yapmaya çalışır. İşleri iyice karıştıran ailelere karşı Halil tepkisini gösterir.

Melek Çocuklarını Alabilecek Mi?

Melek ile Halil’in evlenecek olduğu dizinin reklamı yapılırken biliniyordu. Çocukların velayetin alabilmek için Halil ile evlenecek olan Melek ikinci kez ailelere sıkıntı yaşatırken bir yandan da hastalığıyla mücadele etmeye çalışacak. Ailesinin affetmediği ama iş bulma konusunda Hafız dayının da yardımcı olduğu Melek Halil’e daha yakın olacak. Zaten ona karşı ilgisi geçmemiş olan Halil ise onunla evlenerek babasının aşırı tepkilerine son mu verecek? Çocuklar için mücadele eden Melek’in yardımına koşacak olan Halil onun hastalığını öğrenen tek kişi mi olacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.