1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Millilerimiz Gruptaki En Önemli Maçına Çıkıyor
Millilerimiz Gruptaki En Önemli Maçına Çıkıyor

Millilerimiz Gruptaki En Önemli Maçına Çıkıyor

Milli takımlar bazında son yıllarda alınan kötü sonuçların ardından yenilenen milli takımımız bu akşam Avrupa Şampiyonası’na gidebilmek için gruptaki en önemli maçını oynayacak.

A+A-

Milli takımlar bazında son yıllardaki birçok organizasyona gidemediğimizden dolayı ülke olarak 2020 Avrupa Futbol Şampiyonasına gitmeyi çok fazla istiyoruz. Ayrıca milli takımımızda son yıllarda hiç görülmemiş genç, potansiyelli ve kazanma arzunu olan bir takım bulunuyor. Milli takım bu potansiyelini grupta ki ilk 6 maç itibari ile göstermiş bulunuyor. İlk 6 maçta aldığımız 5 galibiyet ile 15 puanla Fransa ile grubun ilk sırasında yer alıyoruz. Milli takımımız ilk 6 maçta sadece 2 gol yiyerek yine defansif anlamda son yılarlın en iyi performansını gösteriyor. Şimdi milli takımımız bu akşam oynayacağı Arnavutluk maçını kazanarak hedefe oldukça yaklaşmış olacak.

Arnavutluk Maçı Kilit Maç Niteliğinde

Milli takımımız deplasmanda Arnavutluk milli takımını 2-0 yenerek gruplara başlamış daha sonra etkileyici Fransa galibiyetini alarak grupta ne kadar iddialı olduğunu ortaya koymuştu. Gruptaki 5. Maçlarda Arnavutluk milli takımının İzlanda’yı yenmesi ile birlikte milli takımımızın önünün iyice açılmıştı. Şimi milli takımımız bu akşam evimizde oynayacağımız maçta Arnavutluk milli takımının yenersek Fransa ve İzlanda milli maçı sonucunda göre kalan son 3 haftaya büyük bir avantajla girebiliriz. Çünkü milli takımımız kalan 3 maçın ikisinde evimizde İzlanda ve deplasmanda Androrra ile oynayacağımız için yüzde 90 oranında finalleri garantilemiş olacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.