1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son Dakika! İstanbul’da İkinci Deprem Korkusu
Son Dakika! İstanbul’da İkinci Deprem Korkusu

Son Dakika! İstanbul’da İkinci Deprem Korkusu

İstanbul’da geçtiğimiz haftalarda yaşanan deprem korkusunun ardından, deprem İstanbulluları yine telaşa sürükledi.

A+A-

Meydana gelen sarsıntının ardından İstanbullular kendilerini açık alanlara attı. İstanbul’da deprem Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nden gelen son dakika haberi ile detaylandırıldı. İstanbul’un Silivri açıklarında meydana gelen 5.8’lik depremin ardından ikinci bir korku daha yaşandı.

Marmara Denizi Yalova Açıklarında Deprem

AFAD’dan gelen bilgiye göre Marmara Denizi Yalova açıklarında 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul’un çok sayıda ilçesinde hissedildi. Depreminde ardından Merkez üssü yakın bölgeler için vatandaşın yaşadığı korku, sokaklara dökülmesine neden oldu.

Artçı depremler devam ediyor…

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre 22.32 sularında 3.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFED tarafından sürekli olarak depremler güncelleniyor. Marmara Denizi – Yalova açıklarında olan deprem ise 4.0 şiddetinde.

İstanbullular Korku İçinde

Meydana gelen depremler ortalamanın üstünde bir şiddette seyrediyor. İstanbul halkının sokağa döküldüğü, ilçelerde sürekli olarak hareketliliğin yaşandı depremler oluyor. Önlem alınması gerektiğini bildiren AFED ve Acil Durum Yönetmeliği Başkanlığı aynı zamanda meydana gelen depremlerin direkt olarak güncelleyerek bilgilendirme de sağlıyor. Son dakika haberleri ile yaşanan depremlerin detayları da sunuluyor. İstanbul’da korku dolu anlar yaşatan depremlerin şiddetleri, merkez üsleri ve diğer detayları anında resmi internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. İstanbullular depremde önleme çağrılıyor. Detaylar tarafınıza sunulacaktır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.