1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Beko İlk Galibiyetini Arıyor
Fenerbahçe Beko İlk Galibiyetini Arıyor

Fenerbahçe Beko İlk Galibiyetini Arıyor

Basketbol Euroleague ilk maçında deplasmanda Real Madrid’e yenilen Fenerbahçe yine deplasmanda karşılaşacağı Kızıl Yıldız maçı ile ilk galibiyetini arıyor.

A+A-

Fenerbahçe Beko yeni sezona oldukça sıkıntılı bir başlangıç yaptığı görülüyor. Özellikle Veselly ve Lauvergne gibi iki pota altı oyuncusunu sakatlığında odlukça zorlanan Fenerbahçe Euroleague sezonunu ilk maçında beklentilerinde ötesinde iyi bir oyun oynamasına rağmen son anlarda Real Madrid’e boyun etmişti. Sezonunun ikinci maçında ise beklide Euroleague takımları içerisinde seyirci desteği anlamında en zor deplasman olan Kızıl Yıldız deplasmanına çıkıyor. Fenerbahçe için bu maç oldukça önemli hale geldiği görülüyor. Çünkü son dönemde Euroleague’nin en başarılı takımlarından biri olan Fenerbahçe üst üste 2 mağlubiyetle lige kötü bir başlangıç yapmak istemiyor.

Pota Altı Eksiklikleri devam Ediyor

Fenerbahçe Beko bu akşam deplasmanda oynayacağı ikinci maçta da pota altı oyuncuları Veselly ve Lauvergne ikilisinden mahrum kalacağı bilgisi verildi. Kızıl Yıldız takımı da sezonunu ilk maçında odlukça iyi bir oyun oynamasına rağmen son anarlı oldukça çekişmeli geçen maçta Yunan temsilcisi Panathinaikos takımına 87-82 mağlup olmuştu. Her 2 takımda ilk galibiyetini ararken temsilcimiz Fenerbahçe Beko sezonu oldukça istekli ve iyi başlayan yıldız oyuncusu Nando De Cola’nın performansına güveniyor. Son lig maçında takımı sırtlayan Fransız yıldızın bu maçında kazanılmasında anahtar bir konumda olacağı yönünde bir fikir birliği görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.