1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Sevgili Geçmiş İlk Bölümde Beğeni Topladı
Sevgili Geçmiş İlk Bölümde Beğeni Topladı

Sevgili Geçmiş İlk Bölümde Beğeni Topladı

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve bugün ilk bölümüyle Twitter’da TT olan Sevgili Geçmiş beğeni kazandı.

A+A-

Star Tv ekranlarında başlayan Sevgili Geçmiş dizisi sosyal medyada gündem oldu. İzleyicilerin beğeniyle izlediği ilk bölüm yorumları son derece olumlu oldu. Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir gibi isimlerin bir araya geldiği dizinin genç ve deneyimli bir oyuncu kadrosu var.

Uyarlama olup olmadığı bilinmeyen dizide, geçmişte annelerinin işlediği bir cinayet yüzünden hapse düşmesi ve 3 kız kardeşim yetimhaneye verilmesi konu ediniyor. Farklı ailelerde büyüyen 3 kız kardeş yıllar sonra gizemli bir mektup alır. Mektupta evlatlık olduklarını öğrenen kızlar bir kızın düğünü nedeniyle bir araya gelir. Aynı gün evlatlık olduklarını öğrenen kızlar birbirinden farklı hayatlar sürmektedir.

Dizinin Konusu

Bir araya gelen üç kardeşin buluşması bulaştıkları suçla farklı bir boyuta uzanır. Evleneceği olan adam tarafından şiddet gören İpek, kardeşlerini düğününe davet eder. Bunun sonucunda diğer kızlar da yola çıkar ve aile olmayı bir kere daha keşfeder.

Evlatlık olduğunu öğrenen ve büyük bir travma yaşayan Doktor Deren de Çilem’in yerine geçen Azra da hayatlarının en acı gecesini yaşar. Bu durumun yarattığı krizi çözmek için birlikte yaşamak zorunda kalan genç kızlar amcaları ve asıl küçük kardeş Çilem’in  intikamıyla yaşamlarını tamamen değiştirecek olan gerçek annelerini ararlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.