1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul’da Vahşet Dolu Dakikalar
İstanbul’da Vahşet Dolu Dakikalar

İstanbul’da Vahşet Dolu Dakikalar

Son dakika! İstanbul’da vahşet dolu dakikalar. İstanbul’un Esenyurt bölgesinde akıllara durgunluk getiren olay yaşandı.

A+A-

Evine hırsızlık için girdiği öne sürülen bir kişi, evde olan yaşlı kadını boğazını keserek öldürdü. İstanbul son dakika haberlerinde gündeme oturan bu haber, İstanbulluları da korkuttu. Mahallede olan halk, Acil servisin de gelmesi ile telaşlandı. İçeriden ne yazık ki komşularının ölü bedeni çıktı. İçeri hırsızlık maksadı ile girdiği öne sürülen kişi, yaşlı kadını boğazını keserek öldürdü. Olay Hürriyet Mahallesi Ebabil sokakta yaşandı.

Yaşlı Kadın Boğazı Keserek Öldürüldü!

İstanbul Esenlerde meydana gelen olay, alınan bilgilere göre Hürriyet Mahallesi Ebabil Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre eve giren hırsız, evde olan Nazlı Dere (60) isimli yaşlı kadının boğazını keserek öldürdü. Boğazını kestiği yaşlı kadının olay yerinde can verdiği bilgisi alındı.

Kadın kanlar içinde yerdeydi…

Yakınları haber alır almaz eve geldi. İstanbul’da yaşanan cinayet aileyi şok etti. Yaşlı kadının akrabaları kısa süre içinde eve ulaştı; ancak Nazlı Dere’nin cansız bedenine ulaştılar. Hemen polisi arayan Dere’nin yakınları, yaşadıkları şokun etkisinden uzun bir süre çıkamadı. Polis ifadeleri alınması ile Nazlı Dere adli tespite gönderildi.

Polis Çalışmalara Başladı

Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen sanık için çalışmalar başladı. En kısa süre içinde yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Polisler cinayeti aydınlatmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.