1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son Dakika! Barış Pınarı Harekatı Başladı
Son Dakika! Barış Pınarı Harekatı Başladı

Son Dakika! Barış Pınarı Harekatı Başladı

Ülke gündemini sarsan Türkiye ordusunun yeniden Suriye sınırlarına girmesi, gele görüntüler ile ABD’de de etki yarattı

A+A-

Son dakika haberleri olarak ABD gündeminde de Barış Pınarı harekatıyer aldı. Haber ajansların Suriye sınırında yapılan saldırıları direkt olarak son dakika haberlerinde geçti. Sadece Türkiye’deki gündemde değil, dünya gündemi de Türkiye ordusunun Suriye’yi korumak için aldığı önlemleri konuşuyor.

Recep Tayyip Erdoğan’dan Açıklama

Elbette Suriye için ordunun belirlenmesi ve Suriye sınırının korunması için harekatın başlatılması açıklamasını Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Direkt olarak sınır üzerinden yapılan saldırılar için Twitter üzerinden de açıklama yapan  Erdoğan, ülkenin bekası ile ilgili gerekenin yapılacağı konusunda da açıklamalarda bulunmuştu. Suriye sınırında son dakika için yeni görüntüler de ele ulaştı.

Türkiye’nin Kuzeyinde kurulmak istenen terör koridorunu yok etmek üzere Türk ordusu görev başında. Fırat’ın doğusuna yönelik yapılan saldırılar için bir süredir devam eden çalışmalar harekat olarak gündeme geldi. Çok sayıda asker, sınır bölgelerinde görevlendirildi ve gelen görüntüler kapsamında bu alanlarda harekatın başladığı görülüyor.

ABD’nin Barış Pınarı Harekatına Son Dakika Anonsları

Barış Pınarı harekatının başlaması ile ABD gündemi de direkt olarak gözleri Suriye sınırına çevirdi. Gerçekleşen saldırı ve diğer aşamaları son dakika haberi olarak duyurmaya devam ediyor. Türkiye ABD’nin gündeminde bir süre daha yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.