1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Türkiye İçin Kader Maçı Arnavutluk
Türkiye İçin Kader Maçı Arnavutluk

Türkiye İçin Kader Maçı Arnavutluk

Takımlarımızın Avrupa arenasından tek tek dökülmesinden sonra ülke futbolu için en önemli hedef olan 2020 Avrupa Şampiyonası hedefinden en kritik eşik Arnavutluk olacak.

A+A-

Ülke futbolumuz takımlar bazında büyük gerileme yaşasa da son dönemde çıkardığımız gen, yetenekli ve potansiyelli oyuncular sayesinde uzun süredir büyük organizasyonlara gidememe şanssızlığımızı kırmaya oldukça yaklaştığımız görülüyor. Milli takımımız grupta ilk 6 maçta aldığı 5 galibiyet ve 15 puan ile sıralamada ilk sırada yer alıyoruz. İzlanda’nın sürpriz Arnavutluk mağlubiyeti sonrasında 12 puanda kalması ile artık çok büyük hata yapmak ise grupta ilk 2’ye girerek Euro 2020 biletini alabileceğiz.

Kritik Maç Arnavutluk

Milli takımımız bu doğrultuda ikili maç haftasında önce evimizde Arnavutluk daha sonra ise deplasmanda Fransa ile karşılaşacağız. Eğer takımımız Arnavutluk engelini aşarsa grubun diğer maçında İzlanda ve Fransa karşılaşacağından dolayı İzlanda ile puan farkını 6’ya çıkarmış olacağız. Kalan son 3 maçta ise evimizde İzlanda ile oynayacağımızdan dolayı çok büyük bir mucize olmaz ise Euro 2020 biletini almış olacağız. Burada takımımızı korkutan en önemli nokta ise Arnavutluğun son dönemde odlukça formda olması olarak gösteriliyor. Gruptaki son maçta evinde İzlanda’yı yenen Arnavutluk az da olsa gruptaki şansını arttırdı. Bu sebeple Arnavutluk takımı da milli takımımızı yenerek şansını oldukça yukarı çıkarmak istiyor. Milli takımımız 11 Ekim Cuma günü saat 21,45’te Arnavutluk milli takımını konuk ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.