1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kerimcan Durmaz ve Arto Davası
Kerimcan Durmaz ve Arto Davası

Kerimcan Durmaz ve Arto Davası

Sosyal medya fenomeni olarak ünlü olan Kerimcan Durmaz birçok skandalla gündemde olmayı sürdürüyor.

A+A-

Sosyal medya fenomeni olan Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz aylarda rahatsız edici görüntülerinin yayılması nedeniyle gündeme gelmişti. Bu sefer de Şarkıcı Arto ile kavgalı olan Durmaz sanatçıyı Sarallar isimli bir suç örgütüne şikayet etmekten mahkemeye çıkarıldı.

Arto ismiyle tanınan Harutyun Dalga’yı tehdit ettiği iddialarıyla açılan dava İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Savaş Sarmusak isimli kişinin arkadaşı olduğunu söyleyen ve günlük konuşmalarımız doğrudur diyen Durmaz, suçsuzum diyerek kimseyi tehdit etmediğini söyledi.

5 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor

5 yıla kadar hapsi istenen Kerimcan Durmaz hakkında açılan iddianamede Durmaz hakkında Arto tarafından yapılan paylaşımlardan rahatsızlık duyulması nedeniyle tehdit ettirildiği ibaresi yer alıyor. Yurt dışında olduğu için duruşmaya katılamayan Arto ve 14 kişi daha olayla ilgili ifade vermek üzere mahkemeye çıkacak.

Özellikle Demet Akalın’ın çok destek olduğu ve birden bire ünlenen Kerimcan Durmaz lise mezunu olduğunu ve DJ olarak aylık 50 ila 80 bin lira kazandığını söyledi. Kimseyi tehdit etmek için azmettirmedim diyen Durmaz hakkındaki suçlamaları da kabul etmedi.

Haberim yok diye geçiştirerek olayın kapanmasını isteyen Durmaz’a yoğun ilgi vardı. Geçtiğimiz aylarda uçakta çekilen görüntülerini sosyal medyada paylaşması sonra silmesi nedeniyle gündeme gelen ve utanarak özür dileyen Durmaz, uzun süredir sessizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.