1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Şampiyonlar Liginde Tatsız
Galatasaray Şampiyonlar Liginde Tatsız

Galatasaray Şampiyonlar Liginde Tatsız

Gurupta, birer puanla 3.ve 4. Sırada yer alan iki takım için de son derece önem taşıyan maç, nerede ise final havasındaydı. Dev karşılaşmaya iki taraf da eksik ve sakat oyuncuları nedeniyle ideal kadroları ile başlayamadı.

A+A-

Galatasaray; Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Donk, Belhanda, Andone ve Babel ilk 11’iyle, rakip dünya devi Real Madrid ise; Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, İsco, Kroos, James, Benzema ve Hazard dizilişiyle başladı. Seyircisinin coşkulu desteğini arkasına alan sarı kırmızılı ekibimiz yeni bir zafere hazır olarak maça başladı.

Madrid Affetmedi

Karşılaşma Madrid’in üst üste atak girişimleri ile başladı. Galatasaray Babel ile karşılık verdi. Oyun, takımların kontrollü oyunları sürdürmeleri ile ilk on dakikayı tamamladı. Bu dakikadan sonra kontrolü eline alan Galatasaray Andone ve Babel’le iki önemli pozisyona girdi. İki takım da bir an önce golü bulma adına defanslarında açıklar vermeye başlarken ilk 15 dakika geride kaldı. 17. Dakikada Real Madrid Kroos’la durumu 1-0’a getirdi. Bu golden sonra oyunu tamamen kontrolü altına alan konuk ekip sıklıkla Muslera ile durduruldu. 37. Dakikada Galatasaray Belhanda ile çok net bir pozisyonu gole çeviremedi. 40. dakikada Benzema uygun durumda topu dışarı attı.

İlk yarı beklenen oyununu bir türlü ortaya koyamayan ve yediği golden sonra tamamen oyun disiplinini kaybeden Galatasaray ilk devreyi 1-0 yenik tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.