1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Berkay’dan Demet Akalın’a Cevap Geldi
Berkay’dan Demet Akalın’a Cevap Geldi

Berkay’dan Demet Akalın’a Cevap Geldi

Şarkıcı Berkay’ın eşi ve Demet Akalın arasında sosyal medyada yaşanan hediye Rolex saat tartışmasına yaptığı açıklamalar ile şarkıcı Berkay’ın da dahil olduğu görülüyor.

A+A-

Yaşanan hediye saat tartışmasından sonra,Demet Akalın önceki gece Etiler Sahne İstanbul’da konser verdiği konser sonrasında basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine geçtiğimiz günlerde yaşanan hediye saat tartışması ile ilgili oldukça ağır sözler sarf ettiği görüldü.

Akalın, yaşanan süreç ile ilgili sosyal medya arayıcılığı ile açıklama yapan sanat sanatçı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e ateş püskürdüğü görüldü. Konu ile ilgili ısrarlı sorular üzerine bu konular hakkında daha fazla konuşmak istemediğin belirti. Aklın Berkay’a da çağrı yaparak karısını susturmasını söyledi. Konuşmasını sonunda ise insanın karısının adamı rezil de edeceğini vezir de edeceğini ifade etti.

Berkay’dan Oldukça Sert Cevap Geldi

Berkay da yaşananlarla ilgili suskunluğunu tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlandığı konseri öncesinde bozdu.Konu ile ilgili basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Demet Akalın’ın verdiği hediyenin arkasında düşmesini oldukça garip olduğunu belirtti. Hediye saati değiştirmek istediklerinde eşinin yanında Demet Akalın’ı aradığını ve kendisinin sorun olmadığı dediğini belirtti.

Basın mensuplarının Demet Akalın’ın böyle bir konuşma olmadığı yönünde açıklaması üzerine ise sanatçı Berkay kanıt olarak Demet Akalın ile olan yazışmalarını gösterdi. Saati satma gibi bir durumlarının asla olmadığını ifade eden Berkay sadece kendi saatçilerinde daha uygun fiyatlar olduğu için oradan değiştirmek istediklerini açıkladı. Berkay konuşmasının sonunda ise Demet Akalın ile bir daha asla barışmayacağını ve karısında gurur duyduğunu ifade ederek sözlerine son verdiği görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.