1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlülerden Barış Pınarı Harekatına Tam Destek Geldi
Ünlülerden Barış Pınarı Harekatına Tam Destek Geldi

Ünlülerden Barış Pınarı Harekatına Tam Destek Geldi

Ülkemizdeki sanat camiasının hem hemen hepsi yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile ordumuz tarafından gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatına tam destek verdikleri görülüyor.

A+A-

Ülkemizin milli konularda gösterdi özveri ve birlik olma duygusunu bir kez daha yaşandığı görülüyor. Bu anlamda sanat ve spor camiasının çok büyük bölümü tarafından ordumuzun Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyon ile ilgili çok sayıda destek mesajının sosyal medya üzerinden paylaşıldığı görüldü. Siyasi ve hayat görüşü her ne olursa olsun 7’den 70’e herkesin gönülden destek verdiği bu operasyon ile Türk milletinin vatanı konu olduğunda nasıl tek bir vücut olduğunu göstermiş olduk.

Cumhurbaşkanının Açıklaması İle Destek Mesajları Gelmeye Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını duyurulması ile birlikte toplumun her kesiminde ordumuza sevgi ve destek mesajları yağdığı görülüyor. Fırat'ın doğusunda gerçekleşen Barış Pınarı Harekatı'na ülkemizde ki ünlüler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaştıklar ile tam destek verdikleri görüldü. Demet Akalın, Işın Karaca, İbrahim Tatlıses ve Saba Tümer'in aralarında bulunduğu yüzlerce ünlü sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla harekata gönülden destek olduklarını belirtiyorlar. Ünlülerin bu paylaşımların kısa sürede binlerce beğeni ve paylaşım aldığı görüldü. Ünlü isimlerin destek mesajlarında oldukça içten davranmaları ve samimi ifadeler kullanması halkımız tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandı. Operasyona destek veren paylaşımlar arasında çok sayıda Kürt kökenli sanatçımızın da yer aldığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.