1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Şarkıcı Sıla’nın Tanıttığı Oppo A Serisi
Şarkıcı Sıla’nın Tanıttığı Oppo A Serisi

Şarkıcı Sıla’nın Tanıttığı Oppo A Serisi

Son günlerde Sıla’yı TV ekranlarında bir telefonu tanıtırken görüyorsanız tanıttığı markayı da ilk kez duyuyor olmalısınız

A+A-

Şarkıcı Sıla’nın tanıtımı yaptığı telefon markası Oppo Türkiye’de yeni bir marka olarak karşımıza çıktı. Kamerasının iyi çekim yaptığı lanse edilen Oppo A serisi 2020 yılında 48 mp ultra geniş açılı şekilde ülkemizde de satışa sunulacak. Akıllı telefonlarda ilk kez böyle bir kalitenin söz konusu olacağı ürün, Çinli bir markaya ait. Dünyanın en büyük beşinci akıllı telefon üreticisi olan Oppo, A9 2020 ve A5 2020 modelleriyle Türkiye pazarına da dahil oluyor.

Esprili Reklam Beğenildi

Reklam filminde Sıla’nın sergi açma seviyesine kadar ulaştığı fotoğraf çekimlerinde yeteneğin değil ürünün öne çıkarıldığı eğlenceli anlar görülüyor. Telefonun kalitesi mi yoksa çekenin bakış açısı mı daha iyi merak edenler şimdiden Oppo markası nasıl bir marka diye merak etmeye başladılar. 2018’in son aylarında Türkiye ofislerini açan ve 2019’da ilk telefonlarını sunan Oppo markasının yeni serisi çok iddialı görünüyor.

48 MP Ultra Geniş Açı

Oppo A9 2020 ve A5 2020 selfie çn 8 ve 16 mp kalitede çekim imkanı sağlıyor. Ultra geniş açılı kamerası ve sabitleyicisi olan telefonun 48 Mp kalitesinde çekim yapması mümkün oluyor. Dörtlü kamerasıyla çekimlerin profesyonel fotoğrafları aratmayacağı ürünün fiyatı da uygun. Oppo A5 1999 TL, A9 için de 2.699 TL’ye satışa sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.