1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri’de Birlik Mesajı Verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri’de Birlik Mesajı Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri’de Birlik Mesajı Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Ak Parti İl Teşkilatı ziyaretinde konuşma yaparak birlik mesajı verdi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İl Teşkilatını ziyaret etmek için Kayseri’ye gitti. Kayseri’nin hiç olmadığı kadar coşkulu olduğunu gördüğünü söyleyen Erdoğan, milletle birlikte yürüdükleri yolda kimseye yenilmeyeceğini söyledi. Kardeşlik ve birlik mesajları vererek her zaman birlikteliğin süreceğini ifade eden Erdoğan, Türkiye’nin kimsenin sözünü dinleyen ve itip kakılacak bir ülke olmadığının farkında olmalarını söyledi.

Kadınların Gönlü Fethedilmeli

Kadınların toplumun yarısı olduğu ve gönüllerinin fethedilmesi gerektiğini dile getiren Cumhurbaşkanı, teşkilatı da uyardı. Partililerin çalmadık kapı, girilmedik ev bırakmaması gerektiğini söyleyerek, 18 yıllık tecrübeyi herkesin içinde arttırmak gerektirdiğini söyledi. Daha sonra asker selamı yaparak vatandaşları selamlayan Erdoğan, yemeğe katıldı.

120 Saate Dikkat!

Pazarlığın sünnet olduğu vurgusunu yaparak 120 saate dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan süre dolduğunda gereken yapılacaktır diyerek Putinle de görüşeceğini söyledi. Terör belasını bitirmeye iddialı olan ve başından beri şartlarda sapmaya izin vermeyeceğini söyleyen Erdoğan Rusya konusunda bir hal çaresine bakılması konusunda kararlıydı.

Erdoğan batıya da sert çıkmış, silah ambargosu yapanların teröristlere silah yağdırdığını söylemişti. Ateşkes nedeniyle ağır silahları toplanan YPG’lı teröristlerin bir kısmı teslim olurken diğer kısmı da kaçıyor. Eğer ABD sözünü tutarsa DEAŞ ile mücadele konusunda ortak çalışma yapılarak bölgenin terörden temizlenmesi sağlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.